Alexandra-Gheorghe-Iovu-restart

Alexandra Gheorghe-Iovu, surpriza Sectorului 6 București la alegerile locale

Locuitorii Sectorului 6 București vor putea alege în 27 septembrie noul, tinerețe și cu siguranță o altă mentalitate politică și administrativă față de ce a existat până acum – toate acestea întrunite sub numele Alexandra Gheorghe-Iovu, candidata RE:START ROMÂNIA în acest sector.

Alexandra este o tânără ambițioasă care s-a întors în România dupa 6 ani de studiu și lucru în străinătate. Absolventă a unei facultăți de afaceri internaționale și management din Regatul Țărilor de Jos, are experiență de muncă internațională în servicii financiare, achiziții și audit financiar. După terminarea studiilor și-a început propria afacere în mediul online, activând și pe piața Regatului Țărilor de Jos. În urmă cu 2 ani s-a întors în țară cu cunoștintele acumulate, cu multă energie și dorință de implicare în îmbunătățirea comunității locale. Este proaspăt căsătorită cu un tânăr inginer civil, absolvent al unei universități de prestigiu, actualemente masterand în Olanda.

“Un reprezentant al cetățenilor trebuie să întrebe care sunt nevoile acestora, să le asculte părerile și să întreprindă proiecte spre beneficiul cetățenilor. În momentul de față trebuie pus accentul pe digitalizare și parteneriat public-privat”, este de părere Alexandra.

Alexandra merită o șansă pentru că este un politician curat, care poate reprezenta cu demnitate interesele bucureștenilor din Sectorul 6 și care poate face o administrație pentru cetățeni.

 

Share