Andrei Hoban a intrat in Restart Romania

Andrei Hoban a intrat în RE:START ROMÂNIA

Andrei Hoban este economist de profesie și are o pregătire profesională de specialitate în arta culinară la Paris, fiind absolvent al Institutului Culinar Internațional „Le Cordon Bleu” din Franța.  Are o vastă experiență în segmentul HoReCa, gestionând o serie de proiecte mari și importante în acest sector economic.

Andrei Hoban este un om ambițios, determinat, încrezător în forțele proprii, în Partidul RE:START ROMÂNIA și în proiectul politic pe care acesta l-a pregătit pentru România. Între anii 2012-2013 a fost consilier județean, iar în 2013 consilier în Ministerul Afacerilor Interne.

„Îmi doresc să particip activ la organizarea în teritoriu a partidului RE:START ROMÂNIA, pentru a reuși în felul acesta să transmit tuturor maramureșenilor și românilor valorile acestei mișcări naționale: determinare, dragoste pentru oameni, patriotism, ambiție, adevăr, curaj. Sunt alături de acest partid nou, de CENTRU-DREAPTA, pentru că își dorește să aducă schimbarea clasei politice în România, să redea încrederea și speranța oamenilor în viitorul țării noastre. Misiunea pe care am ales-o nu este una ușoară, dar este posibilă! Și ne va oferi marea satisfacție că RE:START a contribuit la dezvoltarea societății romanești, la o nouă Românei pentru noi și pentru copiii noștri!”.

Pe lângă atribuțiile la nivel local, Andrei va ocupa și funcția de vice-președinte al partidului la nivel național.

Biroul de presă al Partidului RE:START ROMÂNIA

Share