elena-ouatu-restart

Avocata Elena Ouatu se alătură echipei RE:START ROMÂNIA Moldova

Elena Ouatu, avocat de profesie şi mamă a doi copii, se alătură Partidului RE:START ROMÂNIA. Cei 20 de ani de activitate profesională desfășurată în România au învățat-o pe Elena câteva lucruri despre desișul birocratic, care este tot mai greu de străbătut. Dar pentru că este o persoană determinată și încrezătoare într-un viitor mai bun al țării, consideră că implicarea în politică este o decizie firească în contextual în care s-a săturat să mai aștepte de la alții să aplice politici juste, și crede că este timpul să își asume responsabilitatea de a face mai mult pentru județul Neamț și pentru această țară.

Elena Ouatu a venit alături de echipa RE:START România pentru că se regăsește în valorile noastre: curaj, onestitatea, verticalitatea şi integritatea.

”Oamenii de obicei vorbesc foarte mult, dar când vine vorba să-și pună în practică ideile, nu se mai înghesuie foarte mult. <Fapte, nu vorbe> ar trebui să fie mottoul celor care doresc să lase în spatele lor lucruri durabile și utile societății. România are nevoie de fapte de la politicieni și fapte de la fiecare cetățean în parte.”

Îi urăm bun venit în Partidul RE:START ROMÂNIA și ne dorim ca Elena să-și pună toată forța și talentul său personal în lucrul cu oamenii.

Elena Ouatu este parte a echipei de conducere RE:START ROMÂNIA Neamț.

 

Biroul de presă al Partidului RE:START ROMÂNIA

Share