Ramona Ioana Bruynseels: Am rezistat pentru că am crezut în mine, în cei de lângă mine și în România!

Ramona Ioana Bruynseels: „Am rezistat pentru că am crezut în mine, în cei de lângă mine și în România!”

Ramona Ioana Bruynseels, în calitate de Președinte al Partidului RE:START ROMÂNIA, a vorbit într-o emisiune TV despre motivația de a continua în politică și despre încrederea în oameni de calitate, care o fac să meargă mai departe.

„Încrederea pierdută e aproape imposibil de regăsit, reconstruit şi redat. Noi, la RE:START ROMÂNIA, avem o motivaţie principală în redarea încrederii şi speranţei. E simplu de făcut, atâta timp cât eşti profesionist, onest, curat, competent, muncitor, dedicat şi serios. Nu toţi politicienii din România vin doar să fure şi a facă şmecherii. Daţi-ne şansa să arătăm că putem face politica şi altfel, pozitiv, curat, constructiv.

E vina liderilor pentru această stare deplorabilă în care a ajuns politica românească. Nu ai cum să ascunzi hoţia, mârlănia şi ipocrizia în spatele unor costume scumpe. Asta e diferenţa între tinerii în tricourile RE:START ROMÂNIA şi hoţii deghizati în politicieni şi oameni de stat.

Anul trecut, când am intrat în politică, oamenii cu care mă întâlneam nu-mi dădeau nicio şansă, îmi spuneau: «Doamnă, o să vă mănânce de vie dinozaurii ăştia». După un an, iată-mă aici: vie, nevătămată şi în fruntea unor tineri entuziaşti care vor să facă ceva pentru țara noastră.”

Share