P

noastră

Dragi prieteni,

Suntem o echipă de oameni ca voi, români 100%, oameni care au familii, care au muncit pentru a realiza lucruri în viaţă și care îşi doresc să rămână în România, țara în care copiii noştri şi ai tuturor românilor să se bucure de oportunităţi şi să fie mândri că au contribuit la viitorul ei.
România merită o clasă politică responsabilă şi profesionistă, vizionară, capabilă să propună un proiect de ţară serios şi viabil, pe termen lung. România are nevoie de un suflu nou. Asta îşi doreşte RE:START ROMÂNIA să fie!

Preşedintele nostru, Ramona Ioana Bruynseels, acum câteva luni, a intrat în bătălia pentru alegerile prezidențiale din dorința de a reda oamenilor încrederea și speranța că lucrurile pot fi altfel și la noi, că România poate avea din nou conducători cu dragoste de țară și de oameni și cu credință în Dumnezeu. Chiar dacă timpul a fost scurt, mesajul Ramonei a avut ecou și mulți români s-au regăsit în ceea ce a transmis ea, au urmărit-o și au hotărât să continue să o sprijine. Noi, acești oameni din jurul Ramonei, i-am solicitat să rămână în politică pentru ca împreună să Re:Aducem România românilor.

Ramona a împlinit 40 de ani în luna februarie a acestui an, este căsătorită și are două fetițe minunate. S-a născut și a trăit timp de 25 de ani la Cluj.

A absolvit Facultatea de Drept la Cluj-Napoca și apoi un masterat în managementul administrației publice la Școala de Administrație Publică John F. Kennedy, din cadrul Universității Harvard, în Statele Unite ale Americii.

Și-a început cariera profesională în orașul natal, fiind cooptată în rândul personalului didactic universitar al facultății pe care a absolvit-o. Ulterior, încercând să își dezvolte experiența și aria de competență, a activat în mai multe domenii, de la sfera militară până la sectorul financiar.

În 2016, l-a cunoscut pe Dante Stein, preşedintele fondator al RE:START ROMÂNIA, un om îndrăgostit de România şi un idealist frumos care îşi doreşte reformarea țării noastre, după modelul ţărilor Europei Occidentale. Împreună cu alţi oameni de bine, au pus bazele Asociaţiei Restart România şi a Partidului nostru.

Ulterior, Ramona nu s-a mai implicat în dezvoltarea partidului, ocupând succesiv funcţii apolitice în Guvernul României, însă a rămas aproape de Asociaţia Restart România, pe parcursul implementării proiectelor sociale ale acesteia.

În ianuarie 2020, Ramona și echipa, considerând că împreună pot realiza mult mai mult pentru ţară decât individual, au decis să lanseze pe scena politică din România proiectul politic RE:START ROMÂNIA, aducându-şi fiecare aportul potrivit pentru un proiect de succes. Mişcarea POT a devenit astfel parte a RE:START. Echipa s-a împlinit prin alăturarea lui George Vlase, om de afaceri cu experienţă în politica locală din Buzău, coechipier şi mare suporter al Ramonei în timpul campaniei prezidenţiale, a lui Relu Chelaru de la Iaşi, militar la origini, fost ataşat militar în Italia şi, cel mai recent, a lui Radu Țipișcă, militar de carieră (pompier salvator) şi demnitar de stat, Consilier de Stat în Cancelaria Prim-ministrului României, cu funcţia de General cu patru stele, responsabil de managementul situaţiilor de urgenţă.

Lângă noi au venit în fiecare zi mulţi alţi oameni extraordinari, pe care ne dorim să vi-i prezentăm în perioada următoare.

Da! Suntem o echipă de oameni buni, idealişti, muncitori. Nu ne plac compromisurile şi ne dorim să vă redăm încrederea şi speranţa că lucrurile pot fi făcute altfel şi în ţara noastră.

Ne dorim să dăm RE:START, să formăm o nouă Românie, o nouă cale, un nou viitor!