Ciprian Ciceu: strângerea de semnături pentru candidați și votul ar trebui mutate URGENT pe Blockchain.

Ciprian Ciceu, RE:START ROMÂNIA: strângerea de semnături pentru candidați și votul ar trebui mutate URGENT pe Blockchain

Ciprian Ciceu – Liderul RE:START al Sectorului 1 București – are peste 20 de ani de experiență în antreprenoriat, management, planificare de afaceri, analiză financiară, inginerie software, operațiuni și analize de decizie. Ciprian are abilitățile și profunzimea experienței necesare pentru a înțelege rapid piața de nevoi tehnologice ale Românei și are capacitate de a veni cu cele mai potrivite soluții, în cadrul mișcării RE:START ROMÂNIA.

Ciprian Ciceu propune o soluție revoluționară în contextul alegerilor care se apropie. Pentru o gestionare cât mai clară, mai facilă și mai transparentă a procesului de strângere de semnături și de vot, RE:START ROMÂNIA intră puternic în letargia cu care se întâmplă acest proces și propune ca toată „acțiunea” să se desfășoare cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, și anume prin intermediul Blockchain.

Aproape toți românii cu drept de vot au telefoane smart. Până și bunicii noștri, cu copiii și nepoții lor înstrăinați în Diaspora, au un mijloc inteligent de a comunica cu ei. Pe de altă parte, Guvernul dispune de resursele umane și financiare, precum și de mijloacele necesare pentru a construi rapid PRIMA APLICAȚIE DE VOT pe BLOCKCHAIN.

Avem specialiști în România care se vor bucura să contribuie, chiar și pro bono, la dezvoltarea acestei soluții care va salva nu numai sute de mii de dosare pline cu hârtii, ci și o mică parte din pădurile României. Este timpul să gândim puțin mai eco, dacă tehnologia ne permite acest lucru. Iar Blockchain-ul asta face: ne salvează de hârtii și semnături cu pixul, identifică persoana, deci nu mai pot vota și cei decedați, eficientizează procesul de strângere semnături și vot, asigură transparență totală, securizează imbatabil toate datele cetățenilor și creează astfel un precedent tehnologic care nu poate porni decât de la cea mai activă și mai dornică entitate care își dorește schimbarea PROFUNDĂ a României: RE:START ROMÂNIA”, a precizat Ciprian Ciceu.

Share