Gheorghe Vlase, în RE:START ROMÂNIA

Gheorghe Vlase, în RE:START ROMÂNIA!

Gheorghe Vlase este economist de profesie și masterand în administrație publică. Vlase și-a împărţit viaţa, multă vreme, între familie şi partea economică din diferite ramuri ale industriei. Între anii 1983 şi 1991 a fost organizator producţie la societatea Metalurgică Buzău, unde erau angajaţi 4500 de oameni, dintre care, cu 35 lucram direct.

 A urmat perioada în care a fost Director Economic la SC Chimica SA Mărăşeşti, apoi Director Economic al SC Gastronom SA Buzău, unităţile de alimentaţie publică din Buzău, care împreună aveau 950 de angajaţi. Datorită rezultatelor obținute a fost promovat în funcţia de Director General al Direcţiei de Alimentaţie Publică Buzău. Între 2012 şi 2016 a deţinut funcţia de Preşedinte al Comisiei de Industrie Agricultură şi Comerţ Buzău.

În prezent, Gheorghe Vlase administrează cu succes cele 3 firme din domeniul alimentaţiei publice şi confecţiilor.

„Faptul că a trebuit să lucrez şi să gestionez relaţii profesionale cu mii de oameni, m-a făcut să mă simt la serviciu ca în familie. Întotdeauna am simţit ca prin venele mele curge un sânge de nepot al Vrancioaiei, sânge patriot şi iubitor de semeni. Dintotdeauna am dorit să mă implic şi să-mi pun amprenta pe ridicarea traiului de zi cu zi al românilor. Am convingerea că am găsit acum, în persoana Ramonei Ioana Bruynseels, şi alături de echipa nou formată a Partidului RE:START ROMÂNIA ideile, forţa şi puterea de muncă ce pot schimba România într-o ţară pe care ne- dorim fiecare dintre noi.

Alegerea de a mă alătura proiectului RE:START ROMÂNIA, de a-mi împărtăşi din experiența şi de a învăţa la rândul meu de la cei care deja fac parte din el, am făcut-o pentru că în Ramona Ioana Bruynseels am găsit educaţia, forţa, determinarea tânărului cu iubire de ţară şi compatrioţi, care îşi doreşte şi nu se opreşte până nu-şi realizează obiectivele. Alături de echipa tânără pe care o are lângă ea, fără istorie sau legături politice îndoielnice, cu voinţă de fier, idei minunate şi putere de muncă, sunt convins că noi, copiii noştri și România însăşi va avea un viitor mai bun”.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Biroul de presă al Partidului RE:START ROMÂNIA

Share