Georgiana Vasile - Restart

Juristul Georgiana Vasile a intrat în RE:START ROMÂNIA!

Georgiana Vasile are 29 de ani și este de profesie jurist. Și-a început activitatea profesională în cadrul Camerei de Comerț a Județului Ilfov, imediat după finalizarea facultății de Drept, după care și-a pus cunoștințele din domeniul juridic și experiența în gestionarea necesităților mediului de afaceri.

 Experiența dobândită în domeniul juridic, au determinat-o să-și aprofundeze studiile în Drept printr-un Master în Dreptul intern și internațional al afacerilor.

„Dinamica mediului antreprenorial m-a determinat sa fiu în continuă adaptare și perfecționare și mi-a deschis orizontul către necesitățile existente în acest domeniu de activitate și la nivelul întregii societăți. Având în vedere semnificația și importanța relațiilor interumane în dezvoltarea societății, am considerat ca este momentul oportun sa vin în sprijinul tinerilor și nu numai, având în vedere schimbările ce au loc în fiecare zi în societatea noastră și faptul ca națiunea noastră are un parcurs relativ scurt în democrație”.

Georgiana este un om puternic. De-a lungul parcursului profesional a întâmpinat nenumărate obstacole, însă nereușitele de moment au determinat-o să stăruiască și mai tare în urmarea idealurilor personale.

„Fiecare zi reprezintă un început ce te duce către atingerea scopurilor pe care ți le-ai proiectat. Forța și elanul specifice vârstei mă determină să îmi construiesc cariera politică alături de o nouă echipă de colegi și colaboratori ai mei, în speranța că vom da o nouă formă societății și clasei politice românești”.

Biroul de presă al Partidului RE:START ROMÂNIA

Share