Larisa Spanoche

Larisa Spânoche, dedicată comunicării cu noua generație digitalizată

Larisa-Ramona Spânoche a intrat în Partidul RE:START ROMÂNIA având certitudinea că poate contribui, cu forțele proprii, la atingerea obiectivelor unei echipe extraordinare pe care a întâlnit-o aici.

Larisa este absolventă a Politehnicii București, Facultatea de Mecanică și Mecatronică (Roboti și IT). Pasiunea sa este robotica, de aceea implicarea ei în RE:START ROMÂNIA se concentrează pe proiecte inovatoare și automatizări în IT și tehnologie. Profesia de inginer mecanic îi conferă o pregătire tehnică puternică, cu o bază solidă de management în tehnologie, aspecte care au un impact puternic asupra dezvoltării unui viitor digital al României.

În ceea ce privește înțelegerea atitudinii și comportamentului tinerilor, capacitatea de a implementa programe complexe împreună cu ei și deschiderea naturală spre colaborare, Larisa-Ramona Spânoche este persoana dedicată comunicării cu noua generație digitalizată. Fire empatică și abilă, a reușit întotdeauna să-și ducă proiectele la capăt, multe dintre acestea fiind o noutate pentru țara noastră: dezvoltarea aplicației Taxi Curier și crearea de petreceri pe timpul zilei pentru tineri prin intermediul dezvoltării Fan Club Atomic Tv .

Pentru Larisa-Ramona Spânoche, voluntariatul și antreprenorialul fac parte din activitățile zilnice. Vrea să construiască un prezent și un viitor mai bun pentru oameni, mediul înconjurător și animale pentru că a crescut cu aceste valori și pentru că acestea sunt parte din viața sa.

„Cred că fiecare dintre noi suntem datori să ne luăm de la viață tot ce e mai bun, fără să așteptăm de la alții. Cred în Dumnezeu și în acțiunile pe care le întreprindem zilnic, pentru că ele ne definesc ca oameni. Cred în puterea exemplului pentru generațiile următoare și toți cei care ne înconjoară. Cred în RE:START-ul României și sunt mandră că sunt româncă!”.

În RE:START ROMÂNIA, Larisa Spânoche va fi acel om care va găsi cea mai bună cale de a obține creștere sustenabilă prin folosirea tehnologiei digitale pentru a crește eficienţa și a dezvolta noi produse și servicii.

 

Biroul de presă

Partidul RE:START ROMÂNIA

Share