Image

Echipa noastră acum se formează. Mulți oameni buni vin alături de Ramona și RE:START ROMÂNIA. Îi veți cunoaște zilele următoare.

Numărul liderilor partidului RE:START ROMÂNIA va crește pe măsură ce vor fi organizate filialele județene ale partidului.

 • Putem reclădi încrederea în noi și mândria de a fi români. Și o vom face!
 • Putem atrage investiții și know how din toate colțurile lumii, asumându-ne un rol de lider, în loc să așteptăm să ni se spună ce avem voie și ce nu.
 • Putem oferi noii generații motivația și inspirația de care au nevoie, pentru a clădi împreună România pe care o visăm. Le putem crea aici tinerilor noștri oportunitățile și cadrul de care au nevoie pentru a-și împlini aspirațiile, pentru a prospera.
 • Putem schimba în bine politica românească, începând cu a asculta. Pentru a-i conduce pe români, trebuie ca mai întâi să-i asculți cu atenție. Și să nu încetezi să-i asculți.
Image

Ramona Ioana Bruynseels

Președinte
 • Candidat prezidenţialele din 2019, Ramona a fost considerată surpriza acestor alegeri, reușind ca în interval de doar câteva luni, pornind de la notorietate zero şi fără a fi sprijinită de un partid mare, să ajungă să cucerească inimile a sute de mii de români care au decis să îi acorde votul lor;
 • 2017-2019 secretar de stat şi consilier de stat în Guvernul României, pe funcţii apolitice, responsabilă de relaţia cu SUA respectiv de mediul de afaceri;
 • Director Executiv „RePatriot”, program dedicat diasporei române;
 • Vastă experienţă în mediul financiar-bancar;
 • Absolvent de masterat în managementul administraţiei publice, Universitatea Harvard, Școala de Guvernare „John F Kennedy”;
 • Mamă a două fetiţe de 9 şi 7 ani.
Image

Alexandru Printz

Vicepreședinte
Alexandru PRINTZ a intrat în cel mai nou partid de pe scena politicii românești: RE:START ROMÂNIA. Alexandru este un profesionist: un om liber și asumat, un bun strateg, un vizionar şi un om înzestrat cu abilități native de lider. A intrat în RE:START ROMÂNIA deoarece vrea o schimbare și, ca om de afaceri și cetățean român, s-a săturat de deriva economică a României. Fiind un om de acțiune, știe, vrea și poate produce schimbări imediate. Entuziasmul și profesionalismul lui sunt rare. De aceea, noi le prețuim intens în RE:START ROMÂNIA.
Image

Georgiana Vasile

Președinte Tineret
Georgiana Vasile are 29 de ani și este de profesie jurist. Și-a început activitatea profesională în cadrul Camerei de Comerț a Județului Ilfov, imediat după finalizarea facultății de Drept, după care și-a pus cunoștințele din domeniul juridic și experiența în gestionarea necesităților mediului de afaceri.
Georgiana este un om puternic. De-a lungul parcursului profesional a întâmpinat nenumărate obstacole, însă nereușitele de moment au determinat-o să stăruiască și mai tare în urmarea idealurilor personale.
Image

Radu Țipișcă

Președinte comisia de etică
 • Radu Țipișcă și-a început cariera de militar salvator în trupele de pompieri alături de care s-a implicat activ în operațiunile de protecție civilă și salvare;
 • Performanțe deosebite în cariera militară, dar și cele de specialitate dovedite în calitate de expert formator în domeniul stingerii incendiilor și protecției civile demonstrează, pe lângă excelență și profesionalism, omenie și dragoste față de semeni;
 • În rolul său de demnitar și militar în activitate pe funcția de general timp de doi ani, în Guvernul României, a reprezentat Primul Ministru la nivel național și internațional în demersurile ce au vizat managementul situațiilor de urgență și criză;
 • A contribuit și coordonat proiecte în domeniul protecției mediului, siguranței naționale și a drepturilor omului.
Image

Ciprian Ciceu

Lider Sector 1 București
Cu peste 20 de ani de experiență în antreprenoriat, management, planificare de afaceri, analiză financiară, inginerie software, operațiuni și analize de decizie, Ciprian are abilitățile și profunzimea experienței necesare pentru a înțelege rapid cerințele antreprenorilor și a pune la îndemâna lor cele mai potrivite soluții.
După ce a dezvoltat mai multe afaceri în HoReCa și IT, a decis să se alăture Academiei BeTrader pentru a deveni Trader independent. Datorită competențelor excepționale în dezvoltarea afacerilor bazate pe Blockchain și tranzacționarea Futures and Options (randament 223,62%), a ales sa se întoarcă în țara natală si să deschidă Academia BeTrader din București, ca partener și co-fondator al Academiei BeTrader Bruxelles și Paris.
Image

Relu Dumitru Chelaru

Vicepreședinte Moldova și Președinte Filiala Iași
 • Manager Grup de firme Impex Reinvest Construct, Iaşi, din 2011 până în prezent;
 • Director general S.C. IMPEX REVAL S.R.L., Iași, în perioada 2007-2011;
 • Experiență în consultanță in afaceri, evaluari, consultanță fiscală;
 • Administrator S.C. IMPEX REVAL S.R.L., Iaşi, în perioada 1997-2007;
 • Fost cadru activ I.J.P Iaşi, Siguranţă naţională;
 • Economist licenţiat.
Image

Cătălin Iordache

Vicepreședinte și Președinte al Organizației București

Cătălin Iordache este un antreprenor de succes, patriot, fondator al companiilor C&I, OGNIVIA, Zboară Gratis, Brasilrecca, administrator de hoteluri și restaurante, fost ofițer IGP, absolvent al facultății de drept și Studii economice.

Cătălin Iordache consideră că misiunea RE:START ROMÂNIA este deosebit de importantă. Procentajul contează mai puțin în acest moment. Principala preocupare a lui Cătălin Iordache este educația, pe care o consideră ca fiind cel mai important remediu social. De aceea se impune schimbarea structurală a întregului regim politic românesc.
Image

Robert Cojoc

Președinte Filiala Mureș
Robert Cojoc este un om al acțiunii și implicării. Mereu stăpân pe situație și cu un talent foarte bine pus la punct în ceea ce privește prioritizarea activităților și managementul timpului, Robert are expertiză în diverse domenii, a realizat lucrări de eficientizare energetică pentru diferite autorități din România (Primăria Rădăuți, Primăria Tarcău, Mănăstirea Cașin, Primăria Bicaz Chei, Primăria Cândești).
Credem în forța și deschiderea lui Robert Cojoc înspre inovare, noutate și provocări actuale, atât de necesare azi pentru reîmprospătarea clasei politice românești.
Image

Silviu Dogaru

Lider Sector 5 București
Silviu Dogaru are 46 de ani și este consultant antreprenorial. Silviu este omul care îi învață pe antreprenori cum să facă lucrurile și cum să răzbească prin desișul de legi și reguli pe care România, prin indolența celor care ne-au condus până acum, le-a pus ca stavilă în fața unui oricărui om de acțiune.
Silviu a absolvit Colegiul Național de Arhitectură și Sistematizare și Facultatea de Drept București. Are o experiență profesională foarte bogată, dovedită e joburi la Shell România, JTI, Vincon Vrancea, Agricover România etc. Și-a început cariera în vânzări și marketing în anul 1996, la Shell România, fiind coordonator deschidere staţii carburanţi la nivel naţional. A continuat o perioadă de trei ani în care a contribuit la dezvoltarea echipei de vânzări JTI CORPORATION, locul unde s-a și format ca om de vânzări. În anul 2001, s-a alăturat unui proiect foarte drag în Viticultură, la VINCON VRANCEA, unde a activat nouă ani în calitate de KEY Account Manager Național, cu o echipă de vânzări formată din 54 de oameni foarte bine pregătiţi şi inimoşi.
Image

Mihai Georgescu

Vicepreședinte
 • Director General Wrigley în România, Polonia, Balcani;
 • Director General Kandia Dulce;
 • Director Regional ETI European Foods pentru CEE;
 • Președinte Tineretul Național Liberal în perioada 1993-1997;
 • Președinte PNL Filiala Sector 2 2004-2008.
Image

Gheorghe Vlase

Prim-vicepreședinte și Președinte Filiala Buzău
 • Economist de profesie, master în Administrație publică;
 • Organizator Producție societatea Metalurgică Buzău (1983-1991);
 • Director Economic al SC Chimica SA Mărășești și SC Gastronom SA Buzău;
 • Director General al Direcției de Alimentație Publică Buzău;
 • Președinte al Comisiei de Industrie, Agricultură și Comerț Buzău (2012-2016);
 • În prezent administrează 3 firme în domeniul alimentației publice și al confecțiilor;
 • Căsătorit, tată a 3 copii.
Image

Laura Zamfir

Lider Filiala Brăila
Laura Zamfir este un om frumos, din toate punctele de vedere. Exponent al generației tinere și entuziaste, Laura înțelege cel mai bine provocările celor care se află la început de drum și greutățile prin care au trecut cei ce au luptat cu instabilitatea politică și corupția din ultimii ani.
Laura este un ambasador al unui nou început, unul pe care cu toții ni-l dorim și-l așteptăm de atâta vreme, un ambasador al tinereții active, al idealurilor că destinul României poate fi îndreptat în direcția corectă, al pozitivității și speranței în lucruri mai bune pentru noi toți și pentru generația de mâine.
Image

Elena Ouatu

Lider Filiala NEAMȚ

Avocat de profesie şi mamă a doi copii, Elena Ouatu are 20 de ani de activitate profesională desfășurată în România. Știe multe despre desișul birocratic din România și își dorește simplificarea procedurilor administrative în raport cu cetățenii.

Este o persoană determinată și încrezătoare într-un viitor mai bun al țării și consideră că implicarea în politică este o decizie firească în contextul în care s-a săturat să mai aștepte de la alții să aplice politici juste. Elena crede că este timpul să își asume responsabilitatea de a face mai mult pentru județul Neamț și pentru țară.

Image

Larisa Ramona Spânoche

Lider, Secretariat general

Larisa-Ramona Spanoche a intrat în Partidul RE:START ROM NIA având certitudinea că poate contribui, cu forțele proprii, la atingerea obiectivelor unei echipe extraordinare pe care a întâlnit-o aici. Larisa este absolventă a Politehnicii București, Facultatea de Mecanică și Mecatronică (Roboți și IT). Pasiunea sa este robotica, de aceea implicarea ei în RE:START ROMÂNIA se concentrează pe proiecte inovatoare și automatizări în IT și tehnologie. Profesia de inginer mecanic îi conferă o pregătire tehnică puternică, cu o bază solidă de management în tehnologie, aspecte care au un impact puteric asupra dezvoltării unui viitor digital al României.

În RE:START ROMÂNIA, Larisa SPANOCHE va fi acel om care va găsi cea mai bună cale de a obţine creştere sustenabilă prin folosirea tehnologiei digitale pentru a creşte eficienţa și a dezvolta noi produse şi servicii.

Image

Diana Iulia Ștefan

Lider Filiala Dolj
Căsătorită și mamă a 2 copii, Diana Iulia Ștefan lucrează de 8 ani în domeniul telecomunicațiilor. Este un om sociabil, sincer, responsabil și altruist. Iubește România și de aceea a ales să se alăture echipei RE:START. Crede că este nevoie de un „cutremur” politic de profunzime, care să ne scoată din situația în care ne aflăm.
Image

Ovidiu Sîrbu

Președinte Organizația Județeană Timiș și Vicepreședinte Banat
Ovidiu Sîrbu are o experiență de peste 20 de ani în mediul privat, activând cu succes și profesionalism în domeniul infrastructurii de transport și a  construcțiilor civile.  De asemenea, a activat în administrația publică locală, la Primăria Municipiului Timișoara, după care și-a continuat activitatea în administrația publică centrală, având funcția de  ministru secretar de stat la Ministerul Transporturilor timp de aproape 2 ani, unde a implementat și coordonat proiecte de infrastructură mare din domeniul rutier, feroviar, naval și aerian.
Image

Paul Vladu

Vicepreședinte
Paul Vladu are o vastă experiență în antreprenoriat și în lucrul cu oamenii. Are 52 de ani, este căsătorit și are doi copii de 18, respectiv de 20 de ani. Paul Vladu este un antreprenor de succes, având o pregătire profesională solidă și o experiență bogată atât în industria HoReCa, cât și în piața imobiliară. În prezent, este partener la SCP Marinescu & Asociații – Societate Civilă de Avocați, una dintre cele mai respectate case de avocatură din România, la care atât clienții, cât și competitorii, se raportează ca la un lider în domeniu.
Image

Viorel Rodina

Președinte Organizația Sălaj
Viorel Rodina a intrat în politică în 2012, reușind să acceadă în Consiliul Municipal Zalău și Consiliul Județean Sălaj. Viorel Rodina este de profesie subinginer și a activat în IAIFO timp de 10 ani pe funcția de șef atelier și șef secție. În perioada 2006-2008 a ocupat funcția de director la Rom-Flex Caraș-Severin. Viorel Rodina a fost directorul județean al G4S Cash, firmă de transport și păstrare valori. În acest moment Viorel Rodina este director tehnic la o societate din Zalău. Pe plan profesional, Viorel Rodina a avut rezultate notabile în toate domeniile în care a activat. Amintim faptul că Rodina deține și patru brevete de invenție în domeniile metalurgic și mecanic.
Viorel Rodina este născut în 1959 în comuna Bălan, într-o familie de șase frați. Locuiește în Zalău din 1983, este căsătorit și are un băiat care este inginer.
Image

Emilian Rădănuț

Lider RE:START ROMÂNIA - Spania
Emilian Rădănuț are 44 de ani și locuiește de 15 ani in Spania. Este căsătorit și are două fetițe. În Spania, a muncit din greu și cu o foarte mare disciplină, integrându-se într-o țară civilizată, așa cum este Spania, unde îți sunt respectate drepturile și unde ți se dă oportunități sa te extinzi după propriile capacități fără a fi necesar a plăti pe cineva pentru a-ți îndeplini visurile. Este administratorul unei firme care se numește „Grupo AmaLeti Standig” și se ocupă de amenajări interioare și curățenie profesională. De asemenea, administrează și un mic restaurant care se numește „La Penultima”.
Image

Vasile Nastasă

Președintele Organizației Galați
Absolvent al Academiei Navale Mircea cel Bătrân Constanța, profilul Electronic, specializarea Electronică aplicată, specialitatea Radioelectronică navală, masterand în Relații Publice şi Comunicare, respectiv în Managementul științelor economice. Vasile Nastasă are 54 de ani, este căsătorit și are două fete frumoase. A fost 25 de ani ofițer de logistică în cadrul Poliției de Frontieră Române, a condus Centrul Trilateral de Contact România – Moldova – Ucraina și a ocupat funcția de Director adjunct în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași. De asemenea, a fost manager de proiect într-o serie de proiecte pe fonduri europene ce însumează peste 24 milioane de Euro.
Image

Dante Stein

Președinte fondator
 • Om de afaceri și umanist.
 • Sunt mândru de rădăcinile mele românești. Acestea au a fost chemarea care m-a adus în România, faptul că port o mare afecțiune acestui popor și istoriei sale. Sper doar că sunt vrednic de zestrea istorică și culturală a strămoșilor mei.
 • Am venit în România la cârma unei afaceri de familie, AUTOITALIA SRL, importator general al mărcilor: FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, MASERATI. Compania românească a avut una dintre cele mai mari cote de piață raportat la cotele de piață FIAT din lume, având o cifră de afaceri de 265 de milioane de Euro pe an. În 2011, am vândut compania pentru a ne reorienta către alte domenii de activitate. Experiența în afaceri, dar și asumarea unor modele culturale diverse – românesc, austriac, italian, indonezian – mi-au oferit o perspectivă unică asupra oamenilor și asupra rolului pe care trebuie să mi-l asum în societatea în care am ales să trăiesc. Am înțeles astfel că este datoria mea să folosesc înțelepciunea pe care am acumulat-o până acum pentru a oferi ceva în schimbul ospitalității și căldurii cu care am fost primit în cadrul comunității și țării mele. Așa a luat naștere RE:START.
 • Fost membru în Consiliul de Administrație al Poștei Române, Telekom și Tarom.
 • Consultant pro bono al premierului Victor Ponta.