silviu-dogaru-restart-romania

Mai multă forță în RESTART ROMÂNIA! Silviu Dogaru intră în echipă!

Silviu Dogaru are 46 de ani și este consultant antreprenorial. Silviu este omul care îi învață pe antreprenori cum să facă lucrurile și cum să răzbească prin desișul de legi și reguli pe care România, prin indolența celor care ne-au condus până acum, le-a pus ca stavilă în fața unui oricărui om de acțiune. 

Silviu a absolvit Colegiul Național de Arhitectură și Sistematizare și Facultatea de Drept București. Are o experiență profesională foarte bogată, dovedită e joburi la Shell România, JTI , Vincon Vrancea, Agricover  România etc. Și-a început cariera în vânzări și marketing în anul 1996, la Shell România, fiind coordonator deschidere staţii carburanţi la nivel naţional. A continuat o perioadă de trei ani în care a contribuit la dezvoltarea echipei de vânzări JTI CORPORATION, locul unde s-a și format ca om de vânzări. În anul 2001, s-a alăturat unui proiect foarte drag în Viticultură, la VINCON VRANCEA, unde a activat nouă ani în calitate de KEY Account Manager Național, cu o echipă de vânzări formată din 54 de oameni foarte bine pregătiţi şi inimoşi.

Drumul către antreprenoriat a făcut o escală în domeniul agriculturii, la Agricover România, unde a dezvoltat Band Partners – OMV Petrom şi Clubul Fermierilor, având funcția de Manager de Divizie Agricover Energy. Din 2013, a devenit partener la SC ROMTANK, companie producătoare de bazine de carburanți, mentenanță OMV Petrom Marketing, vânzare de produse energetice, construcții hale industriale. În anul 2018 a înființat Romtank Systems, ca integrator a sistemelor în domeniu Securității, Protecției la Incendiu, Automatizări, audio-video şi infrastructură IT& Comunicații. Este membru fondator al ADPP (Asociația Distribuitorilor de Produse Petroliere din România), unde împreună cu colegii a reușit să anuleze mai multe ordine de ministru ANAF.

În RE:START ROMÂNIA, este omul care știe cum și de ce s-au făcut lucrurile până acum, în România. De asemenea, este și omul care știe cum să se facă de acum încolo.

„Am avut o serie de proiecte de mare anvergură finalizate cu succese naționale. Sunt omul fapte: fac lucruri care îmi plac şi aduc plus valoare echipei pe care o am lângă mine. Experiența mea de lucru cu oamenii, mentalitatea tânără și calitățile mele mă pun în postura de „restarter” perfect”.

Îi urăm bun venit în Partidul RE:START ROMÂNIA și ne dorim ca Silviu să-și pună toată forța și talentul său personal în lucrul cu oamenii și în acțiuni care să ajute mediul antreprenorial românesc.

Biroul de presă al Partidului RE:START ROMÂNIA

Share