ovidiu-sarbu-lider-restart

Ovidiu Sîrbu a intrat în RE:START ROMÂNIA

Ovidiu Sîrbu are o experiență de peste 20 de ani în mediul privat, activând cu succes și profesionalism în domeniul infrastructurii de transport și a  construcțiilor civile.  De asemenea, a activat în administrația publică locală, la Primăria Municipiului Timișoara, după care și-a continuat activitatea în administrația publică centrală, având funcția de  ministru secretar de stat la Ministerul Transporturilor timp de aproape 2 ani, unde a implementat și coordonat proiecte de infrastructură mare din domeniul rutier, feroviar, naval și aerian.

Ovidiu Sîrbu este o persoană dedicată și implicată în toate activitățile pe care le întreprinde. A venit în RE:START nemulțumit fiind de faptul că în partidele actuale, ca om se stat, întâmpini blocaje legate de interesele de partid si nu poți face nimic chiar dacă funcția înaltă ți-o cere.

RE:START ROMÂNIA este acel partid cu spirit tânăr și iubitor de țară, format din cetățeni dornici să aducă o schimbare pe plan politic și administrativ, unde se regăsește orice român cu bună credință. Mă regăsesc și eu în tot ceea ce face RE:START și în oamenii pe care îi are. Cred cu tărie că RE:START este șansa României și că faptele de acum ne clădesc viitorul”.

În Partidul RE:START ROMÂNIA deține funcția de președinte al Organizației Timiș și Vicepreședinte Vest (Banat).

 

Biroul de presă al Partidului RE:START ROMÂNIA

Share