Paul-Vladu-site-presa

Paul Vladu se alătură echipei RE:START ROMÂNIA

Paul Vladu are o vastă experiență în antreprenoriat și în lucrul cu oamenii. Are 52 de ani, este căsătorit și are doi copii de 18, respectiv de 20 de ani. Paul Vladu este un antreprenor de succes, având o pregătire profesională solidă și o experiență bogată atât în industria HoReCa, cât și în piața imobiliară. De asemenea, este asociat la o renumită societate civilă de avocați.

„Viața mea a fost mereu călăuzită de Dumnezeu. Cred că România are nevoie de politicieni corecți, echilibrați, iubitori de Dumnezeu și de oameni. Dacă vrem cu adevărat o schimbare în bine în țara aceasta, oamenii capabili și corecți trebuie să aibă curajul să intre în politică pentru a oferi românilor o alternativă la alegeri. Consider că singura opțiune este RE:START ROMÂNIA – un partid de oameni noi, entuziaști și puși pe fapte mari”.

Paul Vladu se poate mândri cu istoria sa în inițiative dedicate comunității, fiind cel care, în anul 1991, a înființat prima benzinărie particulară din România. A lucrat în imobiliare pe partea de Est a Coastei de Azur, în zona orașelor Monaco, Menton, Nisa și Cannes. Din dedicare pentru românii din zona Franței în care își desfășura activitatea, în anul 2004, a contribuit substanțial la înființarea primei parohiei românești din orașul Nisa.

În domeniul imobiliar a lucrat și a format echipe de sute de oameni, coordonând strategii de vânzări și studii de piață de specialitate. În 2004, a reușit să aducă din Anglia în România Compania de investiții financiare SHENICE INVESTMENT.

În prezent, Paul Vladu este partener la SCP Marinescu & Asociații – Societate Civilă de Avocați, una dintre cele mai respectate case de avocatură din România, la care atât clienții, cât și competitorii, se raportează ca la un lider în domeniu.

În Partidul RE:START ROMÂNIA, Paul Vladu ocupă funcția de Vicepreședinte.

 

Biroul de presă al Partidului RE:START ROMÂNIA

Share