Radu Tipisca crede în RE:START ROMÂNIA

Radu Țipișcă crede în RE:START ROMÂNIA

Radu Țipișcă are o frumoasă carieră militară de 30 de ani. 30 de ani pe care i-a dedicat cu onestitate și patriotism fiecărui cetățean aflat într-o situație de criză sau urgență. Protecția civilă și siguranța semenilor au fost primordiale, de aceea s-a implicat mereu activ în toate operațiunile de salvare, de multe ori chiar cu prețul vieții.

În calitate de demnitar de stat și militar în activitate – pe funcția de general în Guvernul României – a coordonat proiecte în domeniile managementului situațiilor de urgență̆ și criză, protecția mediului, siguranță națională și drepturile omului. Interacțiunea și comunicarea cu oamenii sunt acțiuni pe care le consideră extrem de importante în reușita oricărei misiuni.

S-a decis să-și înceapă cariera politică pentru că puterea și continuitatea unui popor se consolidează prin creșterea impetuoasă a forțelor păcii și a democrației. RE:START ROMÂNIA este proiectul în care a regăsit toate valorile și doctrinele de care țara noastră are nevoie în aceste momente.

„România are nevoie de lideri patrioți, de oameni care își iubesc meleagurile, respectă istoria și actele vitejești ale celor care s-au sacrificat pentru un viitor mai sigur, mai trainic și mai bogat. Din ce în ce mai mulți români nu mai cred în clasa politică, pentru că persuasiunea a devenit obiectivul principal al multor conducători. Consider că pentru siguranța noastră, a tuturor, este nevoie mai mult ca niciodată de mobilizare și unitate din partea fiecărui român cu dragoste de țară.

Am jurat credință patriei și poporului meu, de aceea „timpul liber” este pentru mine un termen de care nu m-am înfruptat încă, fapt pentru care am răspuns, cu prezent, atunci când mi s-a propus un RE:START pentru România. Avem nevoie de echilibru, iar acest echilibru îl vom avea doar atunci când fiecare dintre noi va conștientiza importanța unității.”

În Partidul RE:START ROMÂNIA, Radu Țipișcă face parte din conducerea centrală și este Președintele Comisiei de Etică.

Biroul de presă al Partidului RE:START ROMÂNIA

Share