ramona-ioana-bruynseels-restart-romania-2

Ramona Ioana Bruynseels a demisionat: „Proiectul nostru s-a încheiat”

Fostul candidat la prezidențiale din partea PP-USL, Ramona Ioana Bruynseels, a demisionat din partid. Aceasta și-a anunțat demisia printr-un e-mail trimis membrilor din partid. Prin curentul mesaj a dorit să arate că a intrat cu sufletul curat în campanie și a cheltuit din propriile resurse.

„Vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat în timpul campaniei pentru prezidenţiale.

Nu am apucat să vă cunosc pe toţi atât de bine precum aş fi dorit dar planul meu a fost ca asta să se întâmple imediat după încheierea campaniei prezidenţiale.

Ce a fost însă de remarcat a fost faptul că, cu toate acestea, voi m-aţi sprijinit şi aţi făcut, fiecare dintre voi, cât aţi putut şi cât aţi simţit pt reuşita campaniei. Vă mulţumesc tuturor pt mai puţinul sau mai multul oferit, nu am să uit acest lucru. Fiecare mic sprijin acordat a contat.

Din păcate însă, romanii au hotărât altfel. Au mers din nou pe ideea raului mai mic, mulţi considerând că eu sunt tânără şi am timp suficient în fata pt a ajunge preşedinte în viitor.

Acum însă, pt mine cel puţin, a venit momentul bilanţului.

Da, nu am fost un candidat perfect. Nici nu puteam să fiu pt că, din păcate :(, nu sunt perfectă. Dar am intrat cu sufletul curat şi cu o credinţă puternică în proiectul candidaturii. Mi-am pus ‘la bataie’ familia, banii personali şi numele nepătat (atât al meu cât şi al soţului). Am muncit mult şi am făcut tot ceea ce mi s-a cerut/recomandat să fac. Am reuşit cât am reuşit.

Oricum, nu este nici extrem de bine dar nu este nici rău, dimpotrivă.

Proiectul nostru s-a încheiat. În consecinţă, aseară mi-am transmis demisia din PPUSL.

Share