bruynseels-apel-depolitizare-petitie

Ramona Ioana Bruynseels, apel pentru semnarea Petiției pentru depolitizarea Curții Constituționale: Nu putem continua așa ca până acum!

Președintele RE:START ROMÂNIA, Ramona Ioana Bruynseels, lansează un apel public pentru semnarea unei Petiții pentru depolitizarea numirilor la Curtea Constituțională.

Ea susține pe pagina personală de Facebook că nu se mai poate continua ca până acum și că doar o reformă din temelii a Curții Constituționale a României (CCR) este soluția pentru ca democrația și drepturile noastre sunt respectate:

„Curtea Constituțională Română este una dintre pietrele de temelie ale respectării și garantării democrației în România iar asta obligă această instituție la o anumită conduită, independență și verticalitate.

Nu putem continua așa cum a fost până acum! Trebuie să venim cu o reformă clară a CCR pentru a ne asigura că democrația și drepturile fiecăruia dintre noi sunt respectate pentru că pur și simplu așa trebuie, și, categoric acestea nu trebuie puse în mâna vreunui partid politic sau altul.

Sustin petitia initiata in acest sens si va indemn si pe voi sa o faceti.

Semnează petiția intrând pe acest link https://tinyurl.com/ydybq3fr.

 

Articol apărut pe stiripesurse.ro

Share