pensii-speciale

Ramona Ioana Bruynseels: Chiar v-ați dorit eliminarea pensiilor speciale? Cred că nu!

Președintele RE:START ROMÂNIA, Ramona Ioana Bruynseels, critică dur partidele politice parlamentare și îi întreabă deschis dacă chiar au vrut eliminarea pensiilor speciale sau doar au produs o lege despre care se știa sigur că va fi respinsă de Curtea Constituțională. Ea cere în cadrul unei postări pe pagina de Facebook încetarea acestor practici manipulatoare:

„Chiar v-ați dorit eliminarea pensiilor speciale? Cred că nu!

Toate pensiile speciale rămân în vigoare, iar politicienii aflați la conducere mimează corectitudinea și solidaritatea față de popor.

Vina majoră o au cei care au facut textul legii și au “scăpat” diverse detalii procedurale. Pe mine asta mă face să cred că nu s-a dorit niciodată trecerea cu adevarat a acestei legi.

Eu cred că aceștia și-au bătut iar joc de noi și au găsit modalitatea de a mai câștiga timp, aruncându-ne în față un proiect de lege care se știa de la început că nu va trece sau că va fi atacat de avocatul poporului și alții.

Încetați aceste practici de manipulare! Fondul de pensii este al oamenilor care au contribuit și care contribuie în mod real”, spune Ramona Ioana Bruynseels pe pagina ei de Facebook.

 

Articol apărut pe stiripesurse.ro

Sursa foto: digi24.

Share