Ramona-Ioana-Bruynseels-demisie-ppusl

Ramona Ioana Bruynseels, după ce i-a spus adio lui Voiculescu: „Iau în calcul înființarea unui nou partid”

Ramona Ioana Bruynseels, fostul candidat la președinția României, nu exclude posibilitatea de a înființa foarte curând un nou partid. Declarația a fost făcută într-o emisiune la B1 Tv. În urmă cu două săptămâni, Bruynseels și-a dat demisia din PPUSL, partidul înființat de Dan Voiculescu, anunțând acest lucru pe pagină sa de Facebook.

„Prezența mea în campania electorală nu a fost un moft, ci a fost debutul meu pe scena politică. (…) Am învățat foarte mult în această campanie și acum sunt pregătită să am propria mea formațiune politică, în care să se reflecte valorile și principiile mele, în care s-au regăsit și cei care m-au votat”, a spus Ramona Bruynseels.

Fostul candidat a dezvăluit că nu a luat încă o decizie în acest sens, întrucât analizează plusurile și minusurile, dar și alte variante. Una dintre ele ar fi să între într-un partid deja consacrat, având în vedere că a primit oferte în acest sens, dar și varianta de a conduce o uniune de partide mai mici de pe scena politică. “Am fost contactată de reprezentanții unor partide mai mici și există varianta unei uniuni al cărei președinte să fiu eu, în care să se regăsească aceste formațiuni cu principii apropiate de ale mele”, a spus Ramona Bruynseels.

Articol apărut pe psnews.ro.

Share