Razvan Vlad Pop Restart Romania

IT-istul Răzvan Vlad Pop se alătură echipei RE:START ROMÂNIA

Răzvan Vlad Pop are 29 de ani și este un tânăr antreprenor specializat în domeniile digitale. Răzvan este fondatorul agenției SoftSite, care activează în industria IT realizând software-uri, site-uri și platforme web.

Cariera lui a început în 2013 fiind angajat la FuriousTeam ca manager de furnizori, unde a lucrat timp de 2 ani. Acolo a intrat în contact direct cu inovatori din domeniul ingineriei electronice și dezvoltării web. Din 2015 a început demersul pentru a-și crea propria platformă web cu scopul de a dezvolta o soluție mai complexă decât cea existentă pe piață.

În 2017, a fondat firma Unlock Platform SRL-D, în calitate de unic asociat cu scopul de a lansa respectiva platformă și pentru a oferi servicii de dezvoltare web clienților din România.

Datorită perseverenței și dedicației sale în a-și atinge țelurile, a reușit să realizeze cu firma Unlock Platform SRL-D un proiect de succes.

Răzvan activează pe o piață internațională foarte competitivă, unde se lovește de diverse probleme care trebuie rezolvate eficient, dobândind o bogată experiență în: căutarea furnizorilor, negocierea prețurilor, simplificarea proceselor, standardizarea metodelor de lucru, adaptarea rapidă la problemele actuale, actualizarea rapidă din piețele internaționale, contactul direct cu comercianți din Asia, SUA și Europa.

„Am intrat în Partidul RE:START ROMÂNIA pentru că este un partid nou, de centru-dreapta, care are potențialul de a aduce schimbarea mult așteptată în țară. Am fost atras de acest partid și pentru că are un lider puternic, energic și carismatic, care luptă împreună cu noi pentru binele țării. Pe plan politic îmi doresc ca împreună cu RE:START să digitalizam administrația și astfel să simplificăm birocrația.”

Răzvan Vlad Pop este liderul Organizației RE:START ROMÂNIA Cluj.

Biroul de presă al Partidului RE:START ROMÂNIA

Share