lansare-candidati-restart-buzau

RE:START Buzău și-a lansat candidaturile

RE:START Buzău și-a lansat candidaturile în cadrul unui eveniment politic, în prezența președintelui RE:START ROMÂNIA. „Formula” noastră de la Buzău este nouă, fresh și pregătită să preia frâiele orașului. Liderul de la Buzău, Gheorghe Vlase va candida din partea RE:START ROMÂNIA pentru funcția de primar al municipiului. Tot în cadrul evenimentului a fost prezentată și echipa de consilieri locali.

„Am luat parte la lansarea candidaturii lui Gheorghe Vlase pentru ocuparea funcției de primar al municipiului Buzău. Am fost înconjurată de oameni noi, entuziaști, tineri, care abia așteaptă să pună umărul la schimbarea care se apropie cu pași repezi aici.
Apreciez foarte mult dedicarea lui Gheorghe Vlase și implicarea lui în echipa extraordinară de la Buzău. Este un om extrem de talentat în a-i ridica pe acești tineri și a-i scoate în față”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels, președintele RE:START ROMÂNIA.

„Buzăul și întreaga țară are nevoie de un restart, iar eu pot să îl dau. Împreună putem! Eu știu că vreau și să pun Buzăul și pe buzoieni acolo unde trebuie și acolo unde merită”, a spus Gheorghe Vlase, candidat în cursa pentru funcția de primar la Buzău și prim-vicepreședinte RE:START ROMÂNIA.

Share