RE:START ROMÂNIA este lângă Marius Stratulat

RE:START ROMÂNIA este lângă Marius Stratulat

Partidul RE:START ROMÂNIA este ALTFEL, pentru că forța noastră vine din oamenii capabili și curați pe care îi avem alături. Acolo unde identificăm oameni buni, dedicați comunității lor, suntem lângă ei.

Marius Ionuț Stratulat este un tânăr de 33 de ani, cu o vastă experiență civică și este candidat independent la Primăria Comunei Vidra, județul Ilfov. Probabil îl cunoașteți de la „ROMÂNIA, TE IUBESC!”, unde ne-a impresionat pe toți forța cu care își depășește condiția fizică și impactul pozitiv pe care îl lasă în jurul său. De 6 ani este activist pentru drepturile persoanelor cu dizabilități din România, de 9 ani luptă pentru dezvoltarea comunei Vidra și de 5 ani a devenit un antreprenor în lumea socială pe piața internaționala a dispozitivelor medicale.

Suntem siguri că Marius va sfinți locul și comuna Vidra va deveni ceea ce trebuie să reprezinte o comună aflată la 5-6 km de capitală.

Invităm toate celelalte partide politice să ne fie alături cu responsabilitate și să promovăm împreună oameni harnici, empatici și implicați în viața socială, care merită cu adevărat să se afle în funcții administrative!

Biroul de presă al Partidului RE:START ROMÂNIA

Share