Campanie romanii talent primar

COMUNICAT DE PRESĂ – RE:START ROMÂNIA NU face alianțe politice

RE:START ROMÂNIA NU face alianțe politice și NU are nicio alianță politică: nici la nivel național, nici la nivel local.

În județele și orașele unde Partidul RE:START ROMÂNIA nu are candidați, susținem opţiunea cea mai bună dintre cele prezentate cetăţenilor. Susţinem OMUL, nu partidul! Oameni integri, oameni dedicaţi comunității, oameni capabili şi serioşi.

La Ilfov, NU A FOST ÎNCHEIATĂ NICIO ALIANȚĂ POLITICĂ.

Partidul RESTART ROMÂNIA nu are candidaţi la Ilfov. În acest context, am ales să îl susţinem pe Dl Rizia Tudorache care ne-a convins prin rezultatele obţinute până acum, prin faptul că este unul dintre puţinii oameni care au renunţat la pensia specială încă din 2000, un om încă nou în politică și care şi-a făcut o echipă formată din mulţi tineri.

I-am cerut dlui Tudorache să ducă mai departe și la bun sfârșit proiectele majore din domeniul infrastructurii şi în special cele de apă şi canalizare, atât de așteptate de cetățenii din Ilfov. Am primit promisiunea dansului ca aceste proiecte vor fi implementate şi finalizate cu celeritate.

România are nevoie de colaborare între partidele politice, iar RE: START ROMÂNIA şi-a propus încă de la început să facă asta. Când e vorba de România, orgoliile şi ambițiile politice nu îşi au locul.

Partidul RE:START ROMÂNIA îşi face datoria faţă de ţară şi faţă de oamenii din România, pe care nu îi vom dezamăgi.

 

Ramona Ioana Bruynseels

Președinte RE:START ROMÂNIA

Share