ramona-ioana-bruynseels

VIDEO Sănătatea noastră este mai importantă decât orice altceva!

Ramona Ioana Bruynseels, despre informaţiile conform cărora coronavirusul nu ar exista: „Lăsaţi teoriile, oricât de atrăgătoare ar părea ele! Sănătatea noastră este mai importantă decât orice altceva. Voi sunteţi mai importanţi decât orice!”

Fostul candidat la Preşedinţie Ramona Ioana Bruynseels afirmă, referindu-se la informaţiile conform cărora coronavirusul nu ar exista, că, până la apariţia unor dovezi concrete, este necesară precauţie, pentru că sănătatea este mai importantă decât orice altceva.

„Lăsaţi teoriile, oricât de atrăgătoare ar părea ele. Sănătatea noastră este mai importantă decât orice altceva. Voi sunteţi mai importanţi decât orice!”, scrie Ramona Ioana Bruynseels, precizând că a primit şi ea informaţii referitoare la faptul că acest virus nu există şi că se urmăreşte, de fapt, instaurarea unei noi ordini la nivel mondial.

Ea recomandă precauţie şi respectarea regulilor impăuse de specialişti.

„Indiferent dacă credem sau nu în aceste teorii, până nu avem DOVEZI CONCRETE care să sprijine aceste informaţii, eu vă propun să fiţi precauţi, să aveţi grijă de voi şi să respectaţi regulile impuse de specialişti”, afirmă fostul prezidenţiabil într-o postare pe Facebook.

Începând de vineri, în Piaţa Victoriei, au avut loc manifestaţii ale celor care contestă existenţa coronavirusului şi implicit măsurile decise de autorităţi pentru a preveni răspândirea acestuia.

Articol apărut pe news.ro.

Share