Ramona Ioana Bruynseels: Am rezistat pentru că am crezut în mine, în cei de lângă mine și în România!

RE:START ROMÂNIA: Scrisoare către tine

Noi nu furăm.

Nu mințim.

Nu avem penali!

Eu, Ramona Ioana Bruynseels, vreau să vă pot privi în ochi când ies pe stradă. Îmi doresc ca împreună cu colegii mei să vă recâștigam încrederea şi să vă REDĂM SPERANȚA că şi în România se poate face politică PENTRU OAMENI ȘI ȚARĂ!

Am candidat anul trecut şi mi-am dorit să devin Preşedintele Oamenilor. Nu a fost să fie așa, însă nu am renunțat și acum vă prezint Partidul oamenilor: Partidul RE:START ROMÂNIA!

În ultimii 30 de ani, ne-au dezamăgit şi dreapta şi stânga, o dată, de două ori… de 5, de 6, de 7 ori. Ne este clar că niciunii nu sunt mai buni decât ceilalți, toți urmăresc același lucru: BINELE LOR! De cealaltă parte, NOI, cetățenii, vrem şi merităm o viață mai bună, o țară mai așezată, mai prosperă, mai bine organizată și mai respectată. De aceea vrem SCHIMBARE!

„Doamnă, aduceți-mi copiii acasă”. Recent am întâlnit-o pe tanti Elena, care la cei 70 de ani ai săi, vinde legume în piață pentru că „pensiuța” ei de 700 de lei o condamnă la muncă atât timp cât va trăi. Ce odihnă după 35 de ani de muncă și 5 copii crescuți cu greu? Copiii îi sunt toți plecați prin strainătățuri. și-a pierdut soțul, e singură. Se roagă pentru copii și îi așteaptă împreună cu nepoții ACASĂ. Cu lacrimi în ochi…, pentru că atunci când aude cum nepoții nu mai știu bine limba română, înțelege că nu vor mai veni acasă.

Ei bine, se întâmplă şi lucruri bune: iată că apar şi partide nepătate! Noi, RE:START ROMÂNIA, suntem aici pentru fiecare român dezamăgit dar care continuă să își iubească ȚARA la fel cum îşi iubește FAMILIA.

Cine suntem noi?

Suntem oameni TINERI, în putere, am pornit de jos şi am urcat prin propriile noastre forțe. Părinții noștri ne-au învățat să fim corecți şi drepți, să ne iubim țara și să dăm totul pentru ea. Bunul Dumnezeu ne-a sădit în inimă DRAGOSTE PENTRU OAMENI! De aici trebuie să pornim. Asta e fundația! Fără dragoste şi înțelegere nu putem clădi România în care ne dorim cu toții să trăim, noi şi copiii noștri.

Pentru ce să rămână acum copiii şi tinerii României aici, acasă? La ce să se întoarcă cei plecați? La sărăcie? La ceartă? La haos?! La o țară aflată în cădere liberă sub conducerea acelorași oameni?! La 1300 de lei salariu?!? La a trăi din pensia părinților? La a nu-ți permite o casă și o vacanță? La a deschide o afacere și a fi bombardat cu controale și taxe până decizi să închizi? NU, la așa ceva Nu se vor întoarce şi pentru așa ceva Nu vor rămâne aici.

Am simțit cu toții în timpul pandemiei ce înseamnă să fii singur sau condus de oameni în care nu mai crezi! Şi atunci, ce mai așteptăm? Îi iertăm din nou şi din nou şi din nou? Până când sacrificam binele nostru pentru ei? Până când îi mai credem? Până când le permitem să îşi bată joc de sufletul nostru şi al acestei națiuni? După 30 ani, multe crize politice, economice şi o pandemie, e momentul să le arătăm forța poporului şi să îi trimitem acasă! Haideți să forțăm schimbarea!

Noi nu furăm.

Nu mințim.

Nu avem penali!

Suntem un partid nou, curat, cu oameni implicați, antreprenori, tineri, intelectuali, muncitori, fermieri, elevi și studenți! NOI vrem să rămânem aici şi să ne creștem copiii aici!

Ce vrem să facem?

Trebuie să repornim agricultura, trebuie să dăm drumul producției în România, să încurajam tinerii să îşi deschidă o afacere, VREM SA MUNCIM CORECT dar să știm ca fiecare român trăiește mai bine, se bucură de familia și de realizările lui! Trebuie să susținem companiile românești, să ne asiguram ca fiecare om din Romania câștigă un salariu onorabil și e respectat de șefii lui și de statul roman. Că vârstnicii noștri au o bătrânețe frumoasă și demnă!

Vrem să facem ordine în educație și sănătate ca să avem cu cine construi pe mai departe!

Tot acum recent, l-am întâlnit pe Ștefan, 20 de ani. Fost olimpic la fizică, student, de abia așteaptă să termine facultatea ca să plece din România. Ar vrea să intre în politică, dar nu are curaj pentru că în politică e multă minciună și hoție… Ce sa caute el în „troaca porcilor?!?”

Eu am 40 de ani, sunt soție și mamă a două fetițe de 8 şi 10 ani. Ca mamă, nu pot să nu mă gândesc: Dacă vor dori și fetele mele să plece la fel ca Ștefan?!? Dacă copiii noștri, ai tuturor, nu vor mai dori să audă de România și vor pleca oriunde numai să nu mai fie aici?!? Acesta este cel mai mare pericol pentru noi.

De asta eu, Ramona Ioana, NU mă voi opri. RE:STARTUL ROMÂNIEI TREBUIE SĂ AIBĂ LOC, că le place sau nu!

Poate veți spune: da, veniți și voi să furați. Iar eu va răspund: copiii dumneavoastră sau alți tineri pe care îi cunoașteți muncesc cu greu pentru a-şi face un rost în viață. Îşi iau copilașii de la grădiniță la 7 și la 8 seara. Ei Nu fură. Nu mint. Nu fac smecherii. Au credite pe care le plătesc cu greu.

La fel ca ei, nici noi nu furăm.

Dumneavoastră ați muncit şi ați contribuit la dezvoltarea țării noastre, iar acum poate aveți o pensie sau un salariu care nu vă ajunge pentru o viață liniștită. Nu e corect! Și nu e vina dumneavoastră, CI E VINA LOR! Dacă politicienii de până acum, „marii” bărbați de stat, îşi făceau treaba corect, pensia și salariul minim in România ar fi fost de 1000 de euro nu de câteva sute de lei.

De aceea, in 2020, vă invităm să votați ALTFEL: votați cu sufletul pe acei oameni pe care îi simțiți sinceri, cu dragoste față de oameni şi de țară, cu credință în Dumnezeu.

România trebuie să se ridice și o va face când NOI TOȚI ne vom ridica și vom spune: „AJUNGE! GATA! V-AM SUPORTAT DESTUL, ACUM MERGEȚI ACASĂ, CA NOI SĂ PUTEM ELIBERA ȚARA!

Vă doresc sănătate, dragoste și bunătate  în suflet,

 

Ramona Ioana Bruynseels

Preşedinte Partidul RE:START România

Share