Specialistul IT si Blockchain Ciprian Ciceu - Restart Romania

Specialistul IT și Blockchain Ciprian Ciceu se alătură echipei RE:START ROMÂNIA!

Cu peste 20 de ani de experiență în antreprenoriat, management, planificare de afaceri, analiză financiară, inginerie software, operațiuni și analize de decizie, Ciprian are abilitățile și profunzimea necesare pentru a înțelege rapid cerințele antreprenorilor și a pune la îndemâna lor cele mai potrivite soluții.

Ciprian a absolvit „Ecole Pratique des Hautes Etudes Commerciales (EPHEC)” din Bruxelles, în 2004. Este pasionat de piața de valori și de tranzacțiile bursiere și de zona de imobiliare. Are o carieră antreprenorială de succes.

După ce a dezvoltat mai multe afaceri în HoReCa și IT, a decis să se alăture Academiei BeTrader pentru a deveni Trader independent. Datorită competențelor excepționale în dezvoltarea afacerilor bazate pe Blockchain și tranzacționarea Futures and Options (randament 223,62%), a ales sa se întoarcă în țara natală si să deschidă Academia BeTrader din București, ca partener și co-fondator al Academiei BeTrader Bruxelles și Paris.

„Pentru mine, RE:START ROMÂNIA este gura de aer necesară pe care România trebuie să o ia ca să nu se scufunde și mai tare. Văd în proiectele RE:START acel spirit tânăr și iubitor de țară care are toate resursele să devină un partid de temut pe scena politicii românești. Văd o șansă de a reporni România”.

Biroul de presă al Partidului RE:START ROMÂNIA

Share