roberto-dereșu-restart-romania-valcea

Un tânăr restarter vrea să schimbe soarta comunității din Olanu – Vâlcea

Roberto Dereșu, candidatul RE:START ROMÂNIA pentru Primăria Olanu – Vâlcea, este informatician, olimpic medaliat cu bronz la Olimpiada Națională de Informatică și absolvent al Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității din București. Ulterior, în cadrul aceleiași facultăți a absolvit și masterul de inteligență artificială.

Localitatea Olanu are nevoie de un nou început! Are nevoie de oameni noi, cu o viziune inovativă, dispuși să vină în sprijinul comunității, și care sa pună interesele și nevoile cetățeanului pe primul loc.

”Am luat decizia de a mă implica și a candida pentru funcția de primar al localității Olanu, deoarece sunt hotărât și capabil să schimb direcția în care se îndreaptă localitatea noastră. Îmi doresc ca aceasta să ajungă printre primele localități din județ, nu între ultimele cum este în momentul de față. Un alt factor important care m-a motivat să iau această decizie a fost îndemnul pe care l-am primit de la prietenii și cunoștințele din localitate. Dacă la alegerile precedente se spunea că nu avem cu cine, acum puteți conta pe candidatura mea și fiți siguri că aveți cu cine vota”.

Share