vasile-nastasa-restart

Vasile Nastasă a intrat în RE:START ROMÂNIA

Vasile Nastasă este absolvent al Academiei Navale Mircea cel Bătrân Constanța, profilul Electronic, specializarea Electronică aplicată, specialitatea Radioelectronică navală, masterand în Relații Publice şi Comunicare, respectiv în Managementul științelor economice. A fost 25 de ani ofițer de logistică în cadrul Poliției de Frontieră Române, a condus Centrul Trilateral de Contact România – Moldova – Ucraina și a ocupat funcția de Director adjunct în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași. De asemenea, a fost manager de proiect într-o serie de proiecte pe fonduri europene ce însumează peste 24 milioane de Euro.

„Suntem la început de drum şi avem de dus o luptă de gherilă cu actuala clasă politică şi cu o mentalitate de sclav a poporului nostru, mentalitate care a fost întipărită în mintea românilor de-a lungul timpului. Poate reușim să schimbăm ceva. Avem puterea asta!

Fac un apel către toți cei interesați să schimbe ceva în Galați și în România: haideți alături de noi! Veniți să ne sprijiniți în demersurile noastre de a-i aduce cu picioarele pe pământ pe cei aflați la putere, la guvernare sau în opoziție și care au uitat că atunci când promiți ceva, chiar în campania electorală, promisiunea făcută trebuie, ba chiar te obligă să te ții de cuvânt. Vă invit alături de noi pentru un Galați altfel!”

Vasile Nastasă este Președintele Organizației Galați a RE:START ROMÂNIA.

Biroul de presă al Partidului RE:START ROMÂNIA

 

Share