viorel-rodina-lider-restart

Viorel Rodina dă RE:START Sălajului și candidează la președinția Consiliului Județean Sălaj

Viorel Rodina a intrat în politică în 2012, reușind să acceadă în Consiliul Municipal Zalău și Consiliul Județean Sălaj. Viorel Rodina este de profesie subinginer și a activat în IAIFO timp de 10 ani pe funcția de șef atelier și șef secție. În perioada 2006-2008 a ocupat funcția de director la Rom-Flex Caraș-Severin. Viorel Rodina a fost directorul județean al G4S Cash, firmă de transport și păstrare valori. În acest moment Viorel Rodina este director tehnic la o societate din Zalău.

Pe plan profesional, Viorel Rodina a avut rezultate notabile în toate domeniile în care a activat. Amintim faptul că Rodina deține și patru brevete de invenție în domeniile metalurgic și mecanic.

Viorel Rodina este născut în 1959 în comuna Bălan, într-o familie de șase frați. Locuiește în Zalău din 1983, este căsătorit și are un băiat care este inginer.

„Suntem o echipă de oameni ca voi, români 100%, oameni care au familii, care au muncit pentru a realiza lucruri în viață și care îşi doresc să rămână în România, țara în care copiii noștri şi ai tuturor românilor să se bucure de oportunități şi să fie mândri că au contribuit la viitorul ei. România și județul nostru merită o clasă politică responsabilă şi profesionistă, vizionară, capabilă să propună un proiect de țară serios şi viabil, pe termen lung. Sălajul are nevoie de un suflu nou. Asta îşi dorește RE:START ROMÂNIA – filiala Sălaj să fie!”.

Biroul de presă al Partidului RE:START ROMÂNIA

Share