România a obosit. Prea multă corupție, prea multă politică, prea des aceleași fețe repetând aceleași minciuni.

E vremea să alegem o altă cale, să privim către viitor și o nouă Românie. România trebuie să se schimbe în bine, însă această schimbare trebuie facută în acord cu ceea ce noi reprezentăm, cu cine suntem. Nu putem clădi sănătos decât pe fundația valorilor noastre. Da, vrem progres însă vrem un progres sănătos care nu anulează esența a ceea ce NOI, ROMÂNII, suntem.

România are nevoie de un suflu nou, iar acest suflu poate veni doar de la cei care ne reprezintă și ne conduc, dacă sunt susținuți de oameni. Avem nevoie de oameni patrioți și buni, oameni cu principii și valori puternice! Avem nevoie de oameni profesioniști, responsabili, care să iubească munca în folosul oamenilor. Avem nevoie de oameni care să își dorească ca țara noastră să fie respectată cu adevărat! Avem nevoie de oameni care vor să își crească copiii și nepoții în această țară.

Vrem soluții la problemele oamenilor, bazate pe proiecte concrete, analizate, prezentate și dezbătute! Vrem viziune pe termen lung! Vrem locuri de muncă bune! Vrem un stat susținător al mediului de afaceri! Vrem o Românie responsabilă social!

„La Cluj, mama m-a crescut de una singură. Lucra într-o fabrică din apropiere. N-am uitat greutățile și lipsurile acelor zile și știu că nu sunt puțini românii care și azi se confruntă cu ele. Am avut șansa să studiez și să lucrez în străinătate. Am învățat multe acolo, am câștigat experiență, am devenit un bun profesionist. Pentru că întotdeauna mi-am dorit să mă întorc acasă, pentru a face ceva pentru ai mei, pentru români.

O vreme, la întoarcere, am lucrat în cadrul Guvernului, în calitate de consilier. Îmi doream să fac lucruri grozave, să fac diferența. Credeam că, de acolo, pot ajuta, pot face un pic mai bună viața românilor obișnuiți. În schimb, ceea ce am văzut acolo a fost un sistem care de mult nu mai lucrează în folosul oamenilor de rând. O clasă politică obsedată de confruntarea dintre stânga și dreapta, în care nimeni nu mai ascultă pe nimeni, în care prioritățile sunt bulversate, iar ceea ce contează se pierde într-o mare de zgomot. Nu se mai face nimic, nu se mai construiește nimic, e doar zarva unei lupte care nu-și mai găsește sensul.

Lucrurile nu mai pot fi lăsate așa! E vremea unei schimbări. E vremea să încetăm să mai privim când spre dreapta, când spre stânga. Vă propun să privim înainte!”.

Ramona Ioana Bruynseels

Image

Implică-te în #TeamRE:START

Înscrie-te pentru a primi vești despre viitoarele evenimente și pentru a afla cum poți contribui la schimbarea viitorului României.


Împărțire de plianteOrganizare evenimenteParticipare la evenimente

Acesta este doar începutul! Noi oportunități de implicare în campanie vor fi disponibile curând!